POLITICA DE RETURNARE

Returul se face în momentul livrării produsului în următoarele situații:

  • Produsul nu este conform cu specificațiile de pe site

În cazul în care produsul comandat se dovedește a nu fi conform cu specificațiile de pe site, cumpărătorul poate solicita returnarea acestuia pentru rambursarea integrală a contravalorii.

  • Produse ce au fost livrate greșit

În cazul în care s-au livrat alte produse decât cele solicitate, acest fapt va fi semnalat imediat, iar cumpărătorul va refuza primirea comenzii. Cumpărătorul are posibilitatea de a solicita returnarea acestora pentru rambursarea integrală a contravalorii.

Returnarea banilor se va realiza prin transfer bancar în maxim 14 zile.

 

ANULAREA COMENZII

Anularea comenzii se realizează în următoarele situații:

  • Comanda plasată pe site nu poate fi onorată de către vânzător, astfel se va face returul banilor în contul cumpărătorului în termen de 14 zile, cu înștiințarea acestuia în prealabil.
  • Cumpărătorul dorește anularea comenzii și înștiințiază vânzătorul printr-un răspuns în scris fie la email-ul de confirmare a comenzii primit în momentul plasării comenzii pe site, fie telefonic la +40 (745) 206 356 Înregistrarea cererii de anulare a comenzii se realizează cu minim 24 de ore înainte de ora livrării, fiind urmată de rambursarea sumei aferente comenzii în maxim 14 zile de la cofirmarea anulării comenzii.
  • În cazul produselor personalizate, datorită complexității elementelor decorative, comanda se poate anula înainte de livrare, cu un timp minim egal cu timpul de producție. (Exemplu: Pentru un tort cu timpul de producție de 72 de ore se poate anula comanda, cu un timp minim de 3 zile înainte de livrare). In cazul în care anulați comanda după intrarea în producție, ne rezervăm dreptul de a reține avansul perceput la momentul plasării comenzii.

ÎNTREBĂRI SUPLIMENTARE

Dacă ai nelămuriri, comenzi deosebite sau întrebări suplimentare, îți stăm la dispoziție oricând, via e-mail pe adresa secretariat@psihoterapieintegrativa.ro sau la numărul de telefon +40 (745) 206 356 în intervalul orar 09:00-17:00.