Prin folosirea serviciului web www.psihoterapieintegrativa.ro utilizatorul declară ca este de acord cu termenii și condițiile listate mai jos. Vă rugăm citiți cu atenție și dacă nu sunteți de acord cu ceva din conținut vă rugăm să ne contactați folosind formularul de contact înainte de a întreprinde orice acțiune de natură comercială. Utilizarea site-ului fără acceptul termenilor și condițiilor de mai jos este strict interzisă. Vă mulțumim! Psihoterapieintegrativa marcă înregistrată cu adresa web www.psihoterapieintegrativa.ro este un portal de promovare a serviciilor operate de CENTRUL EUROPEAN DE TERAPIE INTEGRATIVA ATMA SRL

  1. Comenzi

Atunci când plasați o comandă pe acest site, vi se poate cere să furnizați o adresă de e-mail, numele și un număr de telefon. Orice comandă pe care ne-o plasați este condiționată de disponibilitatea serviciilor și de acceptul nostru. În cazul unei comenzi online, vă vom trimite o confirmare a primirii mesajului prin email. Această confirmare email va fi produsă în mod automat, astfel veți obține confirmarea detaliilor comenzilor dumneavoastră. În cazul în care un detaliu este incorect, trebuie să ne informați imediat cu privire la acesta. Faptul că ați primit o confirmare automată nu înseamnă neapărat că vom fi capabili să onorăm comanda. Odată ce am trimis emailul de confirmare, vom verifica disponibilitatea serviciului respectiv.. Dacă detaliile comenzii sunt corecte, comanda va fi confirmată printr-un mesaj email sau telefonic.

  1. Plata si Prețuri 

Prin utilizarea portalului www.psihoterapieintegrativa.ro, utilizatorul înțelege că va comanda servicii direct de la centrului de cursuri Psihoterapieintegrativa, de unde va primi inclusiv factură fiscală. Orice solicitare de returnare a sumelor plătite aferente comenzilor va fi adresată direct centrului de cursuri  Psihoterapieintegrativa fără excepție. 
Toate prețurile listate pe site sunt corecte la momentul publicării, cu toate acestea ne rezervăm dreptul de a le modifica în viitor. Prețurile includ toate taxele. Ne rezervăm, de asemenea, și dreptul de a modifica serviciile disponibile spre achiziționare pe site și de a opri listarea serviciilor fără o notificare prealabilă.
Psihoterapieintegrativa este răspunzătoare pentru actualizarea prețurilor pe site-ul www.psihoterapieintegrativa.ro. În cazul în care prețul listat nu este unul actual și centrului de cursuri ne aduce la cunoștință după plasarea comenzii, vă vom contacta pentru a vă informa cu privire la diferența de preț și aveți opțiunea de a renunța la comandă.
Dacă alegeți plata online, aceasta va trebui efectuată înaintea livrării serviciilor. Pentru a se asigura un sistem securizat de cumpărături online, detaliile cardului dumneavoastră de debit/credit vor fi criptate pentru a preveni posibilitatea de a fi interceptate de către terțe persoane. De asemenea, banca dumneavoastră emitentă a cardului al cărui posesor sunteți poate efectua controale de securitate și vă poate confirma plasarea comenzii. Procesatorul de plăți contractat de centrului de cursuri Psihoterapieintegrativa nu efectuează conversie valutară.
Toate prețurile sunt în RON.
Plățile online sunt procesate de către  MobilPay, produs al companiei NETOPIA Payments SRL.

  1. Politica de livrare a serviciilor

Utilizatorul ia la cunoștință că termenul de livrare a serviciilor, precum și termenul primit în notificarea (email sau telefonica) ce o va primi după efectuarea programării. Utilizatorul înțelege ca la orice moment, datorită unor conjuncturi neprevăzute se poate ca respectiva comandă să fie anulata unilateral de către  Psihoterapieintegrativa, caz în care va fi notificat printr-un apel telefonic.
Compania nu va fi răspunzătoare față de dumneavoastră pentru orice pierderi, datorii, costuri, daune sau cheltuieli care pot apărea în livrarea acestor servicii.. În astfel de situațiii, noi vă vom informa folosind datele de contact pe care ni le furnizați atunci când se face comanda și se procedează la anularea respectivei comenzi sau se asigură livrarea la o adresă alternativă.

  1. Politica anularii comenzilor

În cazul anulării unei comenzi, trebuie să ne contactați în cel mai scurt timp prin intermediul formularului de contact sau  telefonic, transmițând numărul comenzii și detaliile serviciului achiziționat.
Modalitate de returnare:
– pentru returnarea banilor este nevoie sa ne comunici un cont IBAN, aceasta fiind singura modalitate posibilă de plata
– termenul de restituire al banilor este de maximum 15 zile calendaristice
– returul este GRATUIT

Schimb de servicii:
– poți opta și pentru schimbarea serviciilor comandate
– schimbul este GRATUIT

Psihoterapieintegrativa poate anula Comanda efectuata de către Utilizator, fără nicio notificare prealabilă  și fără nicio obligație ulterioară a vreunei părți fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretindă celeilalte daune-interese în următoarele cazuri:

  1. a) Neacceptarea de către banca emitenta a cardului Utilizatorului, a tranzacției, în cazul plății online;
  2. b) Invalidarea tranzactiei de către procesatorul de carduri agreat de Neuropsy, în cazul plății online;
  3. c) Datele furnizate de către Utilizator, pe Platformă sunt incomplete și/sau incorecte;
  1. Informații și reclamații

În cazul în care vom solicita informații de la dumneavoastră pentru a asigura livrarea serviciilor sunteți de acord să ne furnizați informații corecte și complete. Dumneavoastră ne autorizați să folosim, să stocăm sau să procesăm informații personale, în scopul de a oferi livrarea serviciilor și pentru serviciile de marketing și în scopuri de control. Astfel se pot dezvălui anumite informații personale unor terțe părți selectate în cazul în care considerăm că serviciile acestor terțe părți pot fi de interes pentru dumneavoastră sau în cazul în care acest lucru este cerut de lege sau în scopul asigurării livrării de bunuri și servicii. Aveți dreptul de a solicita o copie a informațiilor personale pe care le deținem de la dumneavoastră. Vă rugăm să ne contactați dacă doriți să solicitați aceste informații.
Orice reclamație referitoare la serviciile livrate se face pe email la adresa secretariat@psihoterapieintegrativa.ro. Promitem să răspundem în maxim 2 zile lucrătoare. Așteptăm inclusiv sugestiile voastre precum și problemele (bug-urile) întâmpinate.

  1. Notificări finale

Ne-am asigurat că informațiile disponibile pe website sunt corecte și fără erori. Ne cerem scuze pentru eventualele erori sau omisiuni care ar putea apărea. Nu putem garanta că utilizarea site-ului va fi fără erori sau potrivit scopului în timp util, defectele vor fi corectate sau serverele sunt lipsite de viruși sau de asemenea nu putem garanta întreaga funcționalitate, acuratețea și fiabilitatea site-ului și nu oferim nicio garanție, expresă sau implicită în legătură cu îndeplinirea obiectivului sau corectitudinii. Prin acceptarea acestor termeni de utilizare, dumneavoastră sunteți de acord să ne scutiți de orice răspundere care rezultă din utilizarea informațiilor de la terțe părți sau din utilizarea oricărei terțe părți a website-ului.
Nu suntem răspunzători de orice datorie față de dumneavoastră pentru furnizarea de servicii decât în măsura permisă de legislația aplicată, iar faptul ca unele servicii sunt disponibile la achiziție online nu garantează că poate fi efectuată o livrare pentru ele. Ne rezervăm dreptul ca la orice moment să anulăm o comandă ce din diverse motive nu poate fi livrată, iar răspunderea noastră este limitată la contravaloarea comenzii. Nu ne asumăm răspunderea pentru eventualele întârzieri, erori, omisiuni sau pierderi de informații transmise, viruși sau alte programe distructive transmise calculatorului personal prin intermediul site-ului nostru.
Nu vom fi trași la răspundere pentru orice eșec sau întârziere în executarea serviciilor în cazul în care apar probleme ca urmare a oricărui act sau omisiune, care este în afara controlului nostru, precum evenimente inevitabile sau acțiuni ale părților terțe.
Ne-am luat toate măsurile rezonabile pentru a preveni frauda pe internet și pentru a asigura că toate datele colectate de la dumneavoastră sunt stocate în siguranță pe cât posibil. Cu toate acestea, nu putem fi trași la răspundere în cazul extrem de abuz al serverelor noastre securizate sau cele ale terților.

Termenii și Condițiile listate pot fi modificate în orice moment fără o eventuală notificare. Termenii și condițiile împreună cu politica de confidențialitate, orice formular de plată și instrucțiunile de plata constituie întregul acord între părți. Niciun alt termen exprimat sau implicit nu ar trebui să facă parte din acest acord. În cazul unui conflict între termenii și condițiile și orice alt termen sau altă prevedere de pe site, acești termeni și condiții vor prevala.
Dacă orice termen sau condiție ale acordului nostru vor fi considerate invalide, ilegale sau inaplicabile, părțile convin ca respectivele termene sau condiții să fie eliminate, iar acordul va rămâne în vigoare fără acestea.
Acești termeni și condiții și acordul nostru vor fi guvernate și interpretate în conformitate cu legile din România. Părțile la prezentul regulament se supun jurisdicției exclusive ale instanțelor din România.
Nicio întârziere sau eșec din partea noastră pentru a asigura respectarea drepturilor sau a remedierilor în temeiul acordului va constitui o renunțare din partea noastră a unor astfel de drepturi sau remedieri, exceptând faptul în care derogarea este confirmată în scris. Acești termeni și condiții și un contract (și toate obligațiile non contractuale care decurg din sau sunt în legătură cu acestea) vor fi guvernate și interpretate în conformitate cu legile din România. Ambele părți se supun jurisdicției non-exclusiviste instanțelor din România. Toate relațiile, corespondența și contactele dintre părți trebuie efectuate în limba română.