Informațiile cursului

 • Durata cursului: 210 ore
 • Locatie desfasurare: Online sau Live
 • Pret: 120 euro/modul Online si 130 euro/modul Live
 • Formatori: Dr. Gina Chiriac, MA Joanna Hewitt-Evans, MA Joanna Kato, Dr. Ioan Andronic, Psih. Dr. Coralina Chiriac, Dr. Dana Porumbu, Dr. Florinda Golu, Dr. Eugen Avram, Psih. Adrian Beu, Psih. Stefan Cepoi, Psih, Carmen Clenciu, Psih. Erna Constantin, Psih. Beatrice Levitchi, Psih. Andreea Neagu, Dr. Elisabeta Nita, Psih. Aurora Popescu, Psih, Simona Preda, Dr. Armand Veleanovici.

Cursurile se desfășoară în weekend: sâmbăta și duminica, și sunt teorice și experiențiale. În cadrul cursurilor vor exista intervenții de psihoterapie integrativă aplicată la situațiile concrete din viața participanților la curs, în condițiile confidențialității specifice acestor cadre de lucru.

Cursurile se adresează tuturor persoanelor interesate de procesul de autocunoaștere și dezvoltare personală și relaționale.

Pentru aceste module nu este necesară o diplomă a unei facultăți de psihologie, însă cursanții care au absolvit deja o facultate, după primele 7 module, pot aplica pentru obținerea diplomei de consilier de dezvoltare personală de la Ministerul Învățământului, cu care pot practica si își pot deschide cabinet de consilier de dezvoltare personală.

Cursanții primesc de asemenea, certificat de participare la cursul de autoterapie asistată ARPI, care poate fi folosit ca un real atu la CV-ul propriu și la dezvoltarea profesională.

Pentru diplomele de consilier de dezvoltare personală sunt eligibili toți cei care au absolvit o facultate, indiferent de profil.

Pentru mai multe detalii, te rugăm să ne contactezi la numarul de telefon +0745206356 sau pe adresa de email secretariat@psihoterapieintegrativa.ro

Înscrieri aici:

CE ESTE DEZVOLTAREA PERSONALĂ?

Dezvoltarea personală cuprinde activități și experiențe care au scopul de a îmbunătăți starea de conștientizare, dezvoltare a talentelor și abilităților personale, îmbunătățirea calității vieții și contribuie la realizarea aspirațiilor și viselor personale.

Definită uneori și auto-dezvoltare, dezvoltarea personală se referă la activitățile și experiențele care îți îmbunătățesc viața, sub toate aspectele ei: relațiile cu ceilalți, carieră, sănătate, educație și dezvoltare profesională, spiritualitate.

Dezvoltarea personală este un proces continuu și care este facut de dorința fiecaruia dintre noi de a evolua, de a deveni mai bun și de a se autodepăși.
Totuși, acest concept nu este limitat numai la nivel individual, ci cuprinde și activitățile pentru dezvoltarea celorlalți, în calitate de profesor, consilier, manager, antrenor sau mentor.

CUI I SE ADRESEAZĂ?

Cursurile de dezvoltare personală se adresează celor care indiferent de profesie sau nivel de studii , doresc să se cunoască mai bine și să se dezvolte din punct de vedere personal, studenților indiferent de facultate, inclusiv Psihologie, tuturor celor pasionați de psihologie, autocunoaștere, comunicare, care își doresc să își transforme viața sau să-i ajute pe ceilalți să aibă o viață mai bună.

STRUCTURA CURSURILOR DE DEZVOLTARE PERSONALĂ

Etapa de dezvoltare personală durează 150 de ore realizate și conține următoarele tematici:

 • Terapie individuală şi de grup
 • Tehnica de identificare a credinţelor limitative și rolul lor în procesul psihoterapeutic integrativ 
 • Utilizarea elementelor de psihodramă în dezvoltarea personală de tip integrativ 
 • Inteligenţa Emoţională
 • Ruşinea – emoţia ascunsă
 • Imaginea de sine, stima de sine şi încrederea în sine
 • Comunicare şi abilităţi sociale
CE DIPLOME SE OBȚIN?

În urma participării la cursurile de dezvoltare personală, cursanții obțin:

 • Diploma Consilier Dezvoltare Personală acreditată de Ministerul Muncii și Justiției Sociale și Ministerul Educației Naționale, conform autorizației cu Seria DJ nr. 1649/26.08.2019, în baza căreia îți poți deschide propriu cabinet de consilier
 • Diplomă care atestă parcurgerea celor 150 de ore (credite) de dezvoltare personală, utilă atât la cv-ul personal, cât și în recunoașterea orelor de practică la facultățile de profil
DOCUMENTE NECESARE ÎNSCRIERII
 • cerere inscriere
 • copie diploma studii superioare
 • copie CI
 • copie certificat casatorie (daca este cazul).