Visezi să devii psihoterapeut, dar timpul și spațiul sunt un obstacol? Ai găsit soluția! Programul de formare de bază HYBRID CLASIC te așteaptă să îți transformi visul în realitate, într-un mod flexibil și adaptat ritmului tău de viață!

NOU!! Am început înscrierile pentru o NOUĂ GRUPĂ DE FORMARE!! Noua grupă începe în 03 – 04 februarie 2024.

Programul de formare în psihoterapie integrativă te echipează cu TEHNICI PRACTICE APLICATE EXPERIENȚIAL începând chiar de la primul modul.

INFORMAȚIILE CURSULUI

 • Durata: 2 ani
 • Programul cuprinde: 9 module/an online si 1 tabără/an live cu o durata de 6 zile
 • Preț modul: 130 euro/modul
 • Preț tabără: 575 euro/ tabăra live cu o durată de 6 zile.

Programul începe pe 30 Septembrie – 1 Octombrie 2023.

Modulele se desfășoară în weekend, sâmbăta și duminica, iar taberele conform orarului care va fi transmis la începerea programului de formare. *Datele finale vor fi oferite la începutul formării, după încheierea înscrierilor.

BENEFICIILE PROGRAMULUI DE FORMARE DE BAZĂ HYBRID CLASIC

 1. Flexibilitate: Cele 9 module online pe an îți oferă libertatea de a învăța de oriunde, ideal pentru cei care nu locuiesc în București sau care doresc să se formeze din confortul propriului mediu.
 2. Consolidarea cunoștințelor prin experiență live: Tabăra anuală live îți oferă ocazia să consolidezi cunoștințele și abilitățile acumulate în modulele online, oferind interacțiune directă cu formatorii și aplicarea teoriei în practică.
 3. Experiență în psihoterapia online: În era digitală, abilitatea de a oferi psihoterapie online este esențială. Prin participarea la modulele online, înveți și cum să gestionezi și să optimizezi sesiunile online pentru pacienți.
 4. Reconversie profesională: Dacă ești în căutarea unei schimbări în carieră, programul nostru îți oferă toate cunoștințele și abilitățile necesare pentru a deveni un psihoterapeut acreditat.
 5. Certificare profesională: La finalul formării, vei obține Atestatul de Liberă Practică în profesia de Psihoterapeut Integrativ, eliberat de COLEGIUL PSIHOLOGILOR DIN ROMÂNIA, care îți permite să îți deschizi propriul cabinet de psihoterapie.
 6. Recunoaștere la nivel european: Deoarece programul de formare este ACREDITAT, de asemenea, de către Asociația Europeană de Psihoterapie Integrativă, după 4 ani cu respectarea normelor europene în vigoare, poți obține Certificatul European de Psihoterapeut Integrativ (E.A.I.P.), cu care îți poți deschide cabinet oriunde în Europa.

TEMELE MODULELOR DIN CADRUL FORMARII DE BAZĂ

 1. Introducere în psihoterapia integrativă. Considerente teoretice şi integrarea lor în practică
 2. Stadiile dezvoltării umane în abordarea integrativă. Ataşamentul
 3. Nevoile de dezvoltare. Fundamentul teoretic al relaţiei în contact (Ken Evans, Eric Berne, Richard Erskine, John Bowlby). Formarea relaţiilor şi stadiile de dezvoltare umană
 4. Integrarea elementelor de psihologie clinică şi a tehnicilor TCC
 5. Integrarea elementelor de Analiză tranzacţională
 6. Procesele inconştiente. Tipuri de transfer
 7.  Integrarea elementelor de Gestalt terapie
 8.  Aplicaţii integrative.Spaţiul intrapsihic: de la hipnoza ericksoniană la tehnicile de mindfulness
 9. Tehnica scaunului gol – Studiu comparativ între şcoala engleză şi cea americană
 10. Umbra, Arhetipuri și Ritual în psihoterapia integrativă. Rescrierea poveștii personale și redescoperirea sinelui 
 11.  Integrarea elementelor de terapie psiho-somatică
 12.  Cercetarea aplicată, designuri experimentale în psihoterapia integrativă
 13. Psihoterapie corporală relaţională
 14. Integrarea psihoterapiilor
 15. Aplicaţii ale psihoterapiei integrative

Pentru mai multe detalii, te rugăm să ne contactezi la numarul de telefon +0745206356 sau pe adresa de e-mail secretariat@psihoterapieintegrativa.ro