Vrei să devii psihoterapeut și ești pasionat de neuroștiințe? Programul de formare de bază NEUROPSY este exact ceea ce cauți!
NOU!! Am început înscrierile pentru o NOUĂ GRUPĂ DE FORMARE!! Noua grupă va începe în 19 – 20 octombrie 2024.
Programul NEUROPSY îți aduce o multitudine de beneficii: începând de la tehnici practice de psihoterapie integrativă, acces direct la inovații în neuroștiință, o abordare științifică a procesului terapeutic, mentorat de elită, până la acreditare profesională și acces direct în psihoterapie.
INFORMAȚIILE CURSULUI
- Durata: 2 ani
- Programul cuprinde: 4 module/an online și 3 tabere/an (2 online și una live)
-
Preț modul: 110 euro/modul
-
Preț tabără: 240/ euro tabără online; 520 euro/ tabără live
Pasul tău către un viitor strălucit începe toamna anului 2024 (Modulul 1). Programul se desfășoară online, dar include și o tabără live, pentru a-ți asigura o experiență completă de învățare.
Modulele de 2 zile se desfășoară în weekend, sâmbăta și duminica, iar taberele conform calendarului stabilit în prealabil. *Datele finale vor fi oferite la începutul formării, după încheierea înscrierilor.
Înscrieri la cursul:
Formare de Bază NeuroPsy Hybrid
CE BENEFICII AI DACĂ TE ÎNSCRII LA PROGRAMUL DE FORMARE DE BAZĂ NEUROPSY HYBRID
- Flexibilitate și eficiență: Prin structura programului, îți oferim oportunitatea de a îmbina învățarea teoretică cu aplicarea practică, totul având la bază cele mai recente descoperiri în neuroștiințe.
- Tehnici practice aplicate: Înveți experiențial, tehnici practice de psihoterapie integrativă încă de la primul modul. Astfel, vei dobândi competențele necesare pentru a avea rezultate eficiente în cabinetul tău ca psihoterapeut.
- Acces direct la inovații în neuroștiințe: Ai șansa de a practica la Institutul Neuropsy, unde vei învăța cum să îmbunătățești procesul terapeutic folosind descoperirile recente în neuroștiințe: Brain Map și neurofeedback.
- Abordare științifică: Înveți cum să identifici și să interpretezi schimbările concrete care au loc la nivelul creierului, ca rezultat al implementării tehnicilor și strategiilor din domeniul neuroștiinței și epigeneticii
- Mentorat de elită: Cursurile sunt susținute de profesioniști cu o vastă experiență de peste 20 de ani și de cercetătorii Institutului Neuropsy.
- Acreditare profesională: La finalizarea formării obții de la COLEGIUL PSIHOLOGILOR din ROMÂNIA, Atestat de Liberă Practică în profesia de Psihoterapeut Integrativ.
- Acces direct în psihoterapie: După obținerea atestatului de liberă practică, îți poți deschide propriul cabinet legal ca psihoterapeut integrativ.
- Certificare europeană: După parcurgerea a 4 ani – 2 ani formare de bază și 2 ani de supervizare -, poți obține Certificatul European de Psihoterapeut Integrativ, eliberat de ASOCIAȚIA EUROPEANĂ DE PSIHOTERAPIE INTEGRATIVĂ (E.A.I.P.).
TEMELE MODULELOR DIN CADRUL FORMARII DE BAZĂ
Program de psihoterapie integrativă: aplicatii ale cercetării din neuroștiința și epigenetică in procesul terapeutic modern (2020)
- Introducere în psihoterapia integrativă. Considerente teoretice şi integrarea lor în practică
- Tehnici de diagnostic și evaluare specifice psihoterapiei integrative relaționale. Integrarea tehnicilor moderne de evaluare ale creierului și studiul frecvențelor celebrale in stabilirea diagnosticului. Abordarea interdisciplinara integrativă a rezultatelor brain-Maps EEG si QEEG și a diagnosticelor cu care clientul vine in psihoterapie
- Nevoile de dezvoltare. Fundamentul teoretic al relaţiei în contact. Formarea relaţiilor. Ataşamentul(K.Evans, Berne, Erskine, Bowlby). Perspectiva lui Daniel Siegel in tratamentul integrativ
- Cadrul terapeutic integrativ. Integrarea instrumentelor psihologiei clinice in procesul de diagnostic. Stabilirea obiectivului, crearea alianței terapeutice, Stabilirea diagnosticului. Teoria câmpului ( Lewin)
- Importanța studiului epigeneticii și a neurostintelor in procesul psihoterapeutic modern integrativ
- Modelul biologic al schimbării. Cum reacționează creierul și corpul la schimbare? Ce este schimbarea din perspectiva psihoterapiei integrative.
- Abordarea integrativa a legăturilor de cauzalitate dintre neocortex, creierul limbic, cerebel și reacțiile chimice numite emoții. Manifestari psihosomatice
- Modificarea sistemului de credințe și axa temporo-spațială din perspectiva neuroștiințelor și epigeneticii in abordarea integrativă
- Aplicaţii integrative. Spaţiul intrapsihic: de la hipnoza ericksoniană la tehnicile de mindfulness
- Tehnici de relaxare și aplicații practice in psihoterapie: De la atacul de panica la bolile terminale. Meditația din perspectiva științifică. Studii de specialitate și cercetarea fenomenului din perspectiva științifică (prof. univ.Daniel David, dr. Herbert Benson)
- Umbra, Arhetipuri și Ritual în psihoterapia integrativă. Rescrierea poveștii personale și redescoperirea sinelui
- Efectul placebo și nocebo. Influența sistemului de credințelor al pacientului in tratamentul psihoterapeutic Efectul placebo și nocebo.
- Cercetarea aplicată, designuri experimentale în psihoterapia integrativă. Tehnici de neurofeedback
- Modelul coerentei in psihosomatica, cercetări ale neuroștiinței si neurogeneza. De la materie la cuanta. Frecventa undelor celebrale, indicator al starii de stres sau relaxare
- Studiul Instanțelor psihice și triunghiul dramei. Teoria subpersonalitatilor (Assagioli). Trecerea de la victima la creator de realitate.
- Aplicaţii ale psihoterapiei integrative
Pentru mai multe detalii, te rugăm să ne contactezi la numarul de telefon +0745206356 sau pe adresa de e-mail secretariat@psihoterapieintegrativa.ro