In Workshop

INFORMATIILE WORKSHOP-ULUI


Când: Marti, 9 octombrie 2018, 19:00 – 22:00

Preț: 150 lei/persoană
Locația: București, ATMA Center, str Vasile Lascar, nr. 206

 

Iubirea a fost percepută diferit de-a lungul timpul și a încercat să fie definită în multe forme. Totuși, la nivel neuronal, putem diferenția 3 tipuri majore de iubire: pasiunea / dorința, iubire romantică și atașament.
De la clasicii “fluturi în stomac”, la emoțiile descrise în toate formele de artă, iubirea ne poate schimbă starea de spirit și dispoziția fizică.

Workshopul se axează pe înțelegerea sentimentelor, controlul acestora, pe diferențierea între dragoste și atașament, dar mai ales pe starea de conștientizare, de ființare. Reacțiile chimice din creierul nostru sunt strâns legate de gânduri, hormoni și de modul nostru de percepție asupra mediului exterior.
A fi conștient presupune o autodisciplină și o descoperire mai în amănunt a proceselor raționale și a efectelor asupra corpului.

Vino și tu într-o experiență inedită în lumea neuroștiinței și a iubirii și află cum îți poți îmbunătăți starea de spirit și emoțiile!

Deoarece numărul de locuri este limitat, este important să confirmi înscrierea prin completarea formularului alăturat, menționând cuvintele Neuroștiința Iubirii București.

neurostiinta-iubirii

Am citit si sunt de acord cu politica de confidentialitate

Te asteptam cu drag!

Recent Posts

Leave a Comment

Contact

Pentru orice fel de informații sau stabilirea unei întâlniri vă rugăm să ne contactați.

Start typing and press Enter to search