Tu ești călătorul, tu ești călătoria… 

În rândurile ce urmează vei găsi povestea unei călătorii…

Eroul poveștii noastre este o persoană la fel ca și tine, care, într-o zi a decis că vrea să-i ajute pe ceilalți și să se ajute pe sine așa că a pornit la drum. Odată pornit, a întâlnit călători asemenea lui care l-au pus față în față cu fel și fel de oglinzi în care a început să deslușească părți din el pe care nu le cunoștea. Drumul i-a adus glasul melodios al învățaților care i-au împărtășit din tainele minții și ale emoțiilor și ușor-ușor călătorul nostru a-nceput să zărească strălucirea comorii care se afla ascunsă-n el. Tot mergând așa pe drumul către sine și-a luat înapoi părți din el, întregindu-se cu fiecare pas. Mai apoi, a devenit călăuză pentru alți călători împărtășind din lumina și căldura lui, ca la final să fie îmbrățișat în rândurile învățătorilor și să primească el însuși stema vindecătorului.

Dacă povestea de mai sus îți vorbește, ascult-o și fă primul pas în a deveni eroul aventurii tale interioare. Alătură-te familiei noastre de psihoterapeuți și dă-ți voie să descoperi și să te descoperi într-un spațiu de acceptare și siguranță unde drumul tău se va împleti cu cel al formatorilor români și englezi care-ți vor împărtăși tot ce ai nevoie să știi despre practicarea psihoterapiei integrative și te vor susține cu grijă în procesul dezvoltării personale. Alături de colegi asemenea ție vei dezlega tainele hipnozei, vei face cunoștință cu copilul tău interior, vei stăpâni tehnici de mindfulness, vei învăța să lucrezi cu corpul și să eliberezi tensiunile acumulate și vei câștiga prieteni pe viață. Mai mult, vei avea ocazia să participi la tabere de dezvoltare personală și să înveți să gestionezi orice conflict apărut în cuplu, să lucrezi cu clienți anxiosi sau depresivi și să-ți întâlnești umbra.

Pentru mai multe detalii organizatorice despre cum poți să te înscrii la cursurile de dezvoltare personală sau formare de bază în psihoterapia integrativă, te invităm să vizitezi pagina pentru înscrierile din 2019 (click), sau să participi la unul din evenimentele ”Ziua Porților Deschise” din orașul care se află în apropierea ta.

1 octombrie – BucureștiClick aici pentru detalii despre eveniment
1 octombrie – ConstanțaClick aici pentru detalii despre eveniment
2 octombrie – ClujClick aici pentru detalii despre eveniment
2 octombrie – CraiovaClick aici pentru detalii despre eveniment
3 octombrie – BrașovClick aici pentru detalii despre eveniment
8 octombrie – BucureștiClick aici pentru detalii despre eveniment
8 octombrie – ConstanțaClick aici pentru detalii despre eveniment
9 octombrie – ClujClick aici pentru detalii despre eveniment
15 octombrie – BrașovClick aici pentru detalii despre eveniment
23 Octombrie – CraiovaClick aici pentru detalii despre eveniment

Nou început de an universitar în ARPI
Cu bucurie, îi întâmpinăm pe noii colegi în câmpul profesional al acestui teritoriu frumos și provocator de vindecare a vieților!

Modul introductiv: Introducere în psihoterapia integrativă

28 septembrie 2019 – Iași  |  0734089251
28 septembrie 2019 – Sibiu  |  0730040565
5 octombrie 2019 – București, grupa B20  |  0755046913
5 octombrie 2019 – Cluj  |  0746832391
11 octombrie 2019 – Constanța  |  0724571081
19 octombrie 2019 – București, grupa B21 | 0755046913
24 octombrie 2019 – Craiova | 0726357773

Așteptăm cu drag să te cunoaștem iar acum la final te lăsăm cu un gând: Tu ești călătorul, tu ești călătoria… 

Tu ești călătorul, tu ești călătoria

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.