Tabere ARPI 2019

Dragii noștri,

Acestea sunt datele taberelor din acest an:

1. Data: 3-7 aprilie 2019 Tema: Psihoterapie existențială

Formator: Coralina Chiriac

Locație: Pastel Chalet, Vama Buzăului

Pentru cei în Formare de Bază

2. Data: 15 – 19 aprilie 2019 Tema: Somatoterapia integrativă și medicină estică. Elemente de Taoism, Tai Chi Intern, Chi Kung, Tehnici de management a sănătății și protecției psihice a psihoterapeuților în contactul cu pacienții.

Formator: Gina Chiriac și Olivier Barre

Locație: Pastel Chalet, Vama Buzăului

Pentru toți cursanții ARPI

3. Data: 22 – 26 mai 2019 Tema: Psihoterapie corporală și lucrul cu trauma

Formator: Coralina Chiriac

Locație: Pastel Chalet, Vama Buzăului

Pentru cei în Supervizare

4. Data: 2 – 6 septembrie 2019 Tema: Cuplu și psihosexualitate. Metode și tehnici de lucru utilizate în psihoterapie integrativă.

Formator: Gina Chiriac

Locație: Constanța

Pentru toți cursanții ARPI

5. Data: 25 – 29 septembrie 2019 Tema: Psihoterapie transgenerațională

Formator: Coralina Chiriac

Locație: Pastel Chalet, Vama Buzăului

Pentru cei în Formare de Bază

6. Data: 14 – 18 octombrie 2018 Tema: Alchimizarea scenariului de viața. A trăi în aici și acum. Aplicații ale tehnicilor de psihoterapie integrativă folosind dimesiunea relațională integrativă pe orizontală și verticală pentru schimbarea scenariului de viață. Călătorie pe linia timpului. Schimbarea sistemului de credințe.

Formator: Gina Chiriac

Locație: Pastel Chalet, Vama Buzăului

Pentru cursanții avansați din Formare de Bază și Supervizare

Înscrierea în această tabăra se face DOAR cu mail cu acordul formatorului. Apoi se va efectua plata.

Costul unei tabere va fi de 250 euro și veți primi pentru această tabăra 60 de ore de formare, echivalentul a 60 de credite.

Pentru a vă rezerva înscrierea va fi nevoie să plătiți un avans de 50 euro (235 lei) în contul ARPI : RO 44 INGB 0000 9999 0691 1660 (CONT ÎN LEI)

Pentru Pastel Chalet numărul de locuri este limitat-32 de locuri în fiecare tabără, iar ocuparea acestora se va face în funcție de momentul achitării și trimiterea prin scanare a OP (în care să specificați la care tabăra doriți să va înscrieți ) la secretariatul ARPI – secretariat@psihoterapieintegrativa.ro, cu excepția taberei din Octombrie unde înscrierea se face DOAR cu mail cu acordul formatorului după care se efectuează plata și se trimite OP pe secretariat@psihoterapieintegrativa.ro

Cazarea și cele 3 mese pe zi, costă în total 750 de lei, separat de prețul taberei și se achită personal la pensiune.

Rezervările se fac la secretariat, în funcție de cum doriți să stați în camera (două persoane sau trei persoane). Va rugăm să specificați și meniul dorit: cu carne, ovo-lacto-vegetarian cu peste, ovo-lacto-vegetarian fără peste sau de post când este cazul.

Pentru Constanța numărul de locuri este limitat, ocuparea acestora se va face în funcție de momentul achitării și trimiterea prin scanare a OP (în care să specificați la care tabăra doriți să vă înscrieți) la secretariatul ARPI – secretariat@psihoterapieintegrativa.ro / secretariatarpi@yahoo.com, vă anunțăm când locurile vor fi ocupate. Cazarea și masă precum și rezervări – aceste informații se vor comunica ulterior.

Avansul nu este returnabil și nici nu se poate constitui că avans la vreun modul. În situația în care aveți unul sau mai multe module achitate deja acesta nu se pot constitui ca plată pentru tabără.

De asemenea, dacă vă înscrieți și nu puteți participa, nu puteți înscrie un alt coleg în locul vostru.

Toate cele bune,

Echipa ARPI

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.