[vc_row fullwidth=”true”][vc_column width=”1/12″][/vc_column][vc_column width=”5/6″][mk_padding_divider size=”30″][mk_image src=”http://psihologie.limedesign.ro/wp-content/uploads/2018/07/tabara.png” image_size=”full” align=”center”][mk_padding_divider size=”30″][vc_column_text css=”.vc_custom_1532084629350{margin-bottom: 0px !important;}”]

Anul acesta va fi un an bogat in evenimente terapeutice, asa ca pentru a avea o viziune cat mai ampla si mai complexa a taberelor la care urmeaza sa participati va facem cunoscut  modul de desfasurare al acestora. Este folositor pentru a sti cum anume sa va repartizati resursele personale de timp si financiare.

Aceste tabere fac parte din programul de formare si sunt creditate corespunzator. Va puteti inscrie la oricare dintre ele si puteti participa in masura in care va doriti acest lucru. Numarul de locuri este limitat si se ocupa odata cu inscrierea si achitarea avansului sau a taxei complete aferente evenimentului respectiv, pana la completarea numarului de locuri.

Pentru cei care isi doresc sa experimenteze ce inseamna o Tabara de psihoterapie integrativa, echipa de organizare ARPI va invita sa experimentam impreuna urmatoarele Evenimente Integrative in anul 2018. Tabarele vor avea un program rezidential (locuit si lucrat impreuna). Programul de lucru este specific taberelor rezidentiale.

Aceasta forma de terapie implica o dinamica de grup specifica si o interactiune a participantilor si in alte cadre de lucru, decat cele cu care suntem obisnuiti in formare. Se va lucra utilizandu-se tehnici din psihoterapie integrativa integrand elemente de gestalt terapie, terapie corporala, hipnoza eriksoniana, elemente legate de stadiile de dezvoltare si intimitate, imagine de sine, imaginea corporala si sexualitatea. Se va lucra cu rezistentele si manifestarea introiectiilor, a proiectiilor in cuplurile heterosexuale si cuplurile formate din paterneri de acelasi sex, folosirea elementelor specifice art-terapiei. Vom aborda din perspectiva psihoterapiei integrative fazele prin care trece un cuplu, incepand de la construirea intimitatii pana la orgasm – ractivarea senzorialitati (gesturi, priviri, mimica) si a fortei de atractie, tehnici de amplificare a trairilor specifice actului sexual.

Vom structura aceste materiale in patru tabere rezidentiale, fiecare dintre ele avand in prim-plan o anumita abordare:

 1. Tabara de 5 zile de primavara, la munte, pensiunea Pastel Chalet, localitatea Vama Buzaului din judetul Brasov.
  Tabara va avea loc in perioada 12 – 16 martie 2018
  Formator: dr. Gina Chiriac
  Tema taberei este: Somatoterapie si psihanaliza.Calatorie pe linia timpului.Lucrul cu regresia prin hipnoza eriksoniana.

 • Tabara de 5 zile de vara, la mare, in localitatea Constanta.
  Tabara va avea loc in perioada 27 – 31 august 2018
  Formator: dr. Gina Chiriac
  Tema taberei este: Cuplu si psihosexualitate. Metode si tehnici de lucru utilizate in psihoterapie integrativa.


 • Tabara de 5 zile de iarna, la munte, pensiunea Pastel Chalet, localitatea Vama Buzaului din judetul  Brasov.
  Tabara va avea loc in perioada 29 octombrie – 2 noiembrie 2018
  Formator: dr. Gina Chiriac
  Tema taberei este: A trai in aici si acum. Aplicatii ale tehnicilor de  psihoterapie integrativa folosind terapia cognitiv comportamentala pentru schimbarea scenariului de viata. Calatorie pe linia timpului.


 • Tabara de 5 zile de iarna, pentru cursantii seniori
  Tabara va avea loc in perioada 27 noiembrie – 02 decembrie 2018
  Formator: dr. Gina Chiriac
  Tema taberei este: Tehnici avansate de psihoterapie integrativa aplicată. Supervizare clinica.

In fiecare tabara voi lucra terapie individuala, pe aceasta tema, cu participantii care vor dori si veti putea invata prin experienta directa cum anume veti aplica aceste tehnici in cabinet.

Costul unei tabere va fi de 250 euro si veti primi pentru aceasta tabara 70 de ore de formare, echivalentul a 70 de credite.
Pentru a va rezerva inscrierea va fi nevoie sa platiti un avans de 50 euro (roni la cursul zilei) prin transfer bancar in contul ARPI :
RO 44 INGB 0000 9999 0691 1660 (CONT IN LEI) sau prin plata online cu cardul (vezi buton INREGISTRARE).

Inscrierile pentru oricare dintre aceste tabere incep de pe data de 19 ianuarie 2018, pot participa cursantii ARPI din toata tara.
Numarul de locuri este limitat – 26 de locuri in fiecare tabara, iar ocuparea acestora se va face in functie de momentul achitarii si trimiterea prin scanare a OP (in care sa specificati la care tabara doriti sa va inscrieti ) la secretariatul ARPI sau a efectuarii platii online (vezi buton INREGISTRARE).

Va asteptam cu drag!
Gina Chiriac si Secretariatul ARPI

[/vc_column_text][mk_padding_divider size=”30″][mk_button dimension=”double-outline” size=”medium” icon=”mk-li-pencil” url=”https://psihoterapieintegrativa.ro/inscrie-te-acum/” align=”center” fullwidth=”true” margin_top=”10″ margin_bottom=”10″ margin_right=”0″ outline_skin=”custom” outline_active_color=”#453168″ outline_active_text_color=”#ffffff” outline_hover_bg_color=”#ffffff” outline_hover_color=”#453168″]INSCRIE-TE ACUM[/mk_button][mk_padding_divider size=”30″][/vc_column][vc_column width=”1/12″][/vc_column][/vc_row]