Puterea conștienței – workshop Timisoara

[vc_row fullwidth=”true”][vc_column width=”1/12″][/vc_column][vc_column width=”5/6″][mk_padding_divider size=”30″][vc_column_text css=”.vc_custom_1537964387063{margin-bottom: 0px !important;}”]

INFORMATIILE WORKSHOP-ULUI


Când: Vineri, 28 septembrie 2018, între orele orele 19.00-22.00
Intrarea: Pe bază de donație.
Locația: Hotel Check Inn, Strada Miorița, nr. 11, Timișoara.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/12″][/vc_column][/vc_row][vc_row fullwidth=”true” column_padding=”5″][vc_column width=”1/12″][/vc_column][vc_column width=”6/12″][mk_padding_divider size=”30″][vc_column_text css=”.vc_custom_1536758030556{margin-bottom: 0px !important;}”]La un moment dat în viață, majoritatea oamenilor simt nevoia de a pune întrebări profunde: Cine sunt eu? Care este scopul meu?

De-a lungul experienței noastre de viață, suntem în căutarea continuă de răspunsuri. Cu cât conștiința noastră este mai înaltă, cu atât căpătăm mai multă claritate. Ca un efect al creșterii conștientizarii, învățăm să experimentăm adevărata iubire de sine, starea de pace și fericire.

Dacă și tu te-ai întrebat vreodată:
– Îmi trăiesc viața așa cum vreau să o trăiesc?

– Sunt fericit?
– Cum mă pot conecta la adevărata mea natură?
– Cum pot deveni mai conștient de propria mea persoană?

Te așteptăm să aflăm răspunsurile împreună!

Acest workshop îți va oferi răspunsuri la întrebările care nu și-au găsit încă răspuns.

Ce obții:
– claritate în alinierea obiectivelor cu valorile tale
– modalități pratice prin care poti ajunge la starea de conștiență
– un nou mod de a te uita la problemele tale trecute și actuale în relații prin confruntarea sistemelor de credințe și modelelor relaționale disfuncționale
– creara unui set de instrumente personale pentru creșterea conștientizării și ieșirea din amorțirea rutinei
– înveți cum poți să comunici conștient
– afli cum poti să trăiești creativ și să răspunzi în acord cu tine însuți la ceea ce îți ofera viața

Deoarece numărul de locuri este limitat, este important să confirmi prezența prin completarea formularului de înscriere.

Despre facilitator:

Dr. Gina Chiriac – psihoterapeut, formator și supervizor în psihoterapie integrativă

Este psiholog principal, psihoterapeut, formator și supervizor în psihoterapie integrativă, cu specializari în hipnoză clinică, terapie Eriksoniana, terapie de cuplu și alte câteva modalități de intervenție psihoterapeutică, având un doctorat în medicină alternativă.

Cu numeroase prezentări la congrese și conferințe de specialitate interne și internaționale, având publicate lucrări științifice de cercetare în publicaţiile de specialitate (Elsevier) în domeniul psihoterapiei integrative, este un promotor activ al psihoterapiei în mass-media românească, atât în mediul scris, cât şi online și televiziune.

Este formator acreditat în Franta în somatoterapie – Școala Europeană de Socio-Somatoterapie Strasbourg și analist psihanaliză integrativă.
Lucrează în grupuri de terapie cu formatori din Franța, Elveția, Anglia și SUA.
Conduce grupuri de formare și supervizare în psihoterapie integrativă în România, Franța și Suedia.

Este autor al cărții ”Răspunsuri terapeutice pentru fiecare zi” și redactor-șef al revistei Inside, Jurnalul Profesional al Asociației Române de Psihoterapie Integrativă.

Este președintele Asociației Române de Psihoterapie Integrativă (ARPI) și al Institutului European de Studii pentru Terapia Copiilor și Adolescenților (IESTCA), membru al board-urilor de conducere în câteva dintre organizaţiile europene de psihoterapie.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”4/12″][mk_padding_divider size=”30″][mk_image src=”https://psihoterapieintegrativa.ro/wp-content/uploads/2018/09/puterea-constientei-1.png” image_size=”full” align=”center”]

  Am citit si sunt de acord cu politica de confidentialitate

  [/vc_column][vc_column width=”1/12″][/vc_column][/vc_row][vc_row fullwidth=”true”][vc_column width=”1/12″][/vc_column][vc_column width=”5/6″][vc_column_text css=”.vc_custom_1532076027363{margin-bottom: 0px !important;}”]

  Te asteptam cu drag!

  [/vc_column_text][mk_padding_divider size=”30″][/vc_column][vc_column width=”1/12″][/vc_column][/vc_row]

  Similar Posts

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată.