Doamna Angela Carr este membru al Consiliului Marii Britanii pentru Psihoterapie (UKCP), lucrează ca terapeut şi supervizor avand o vasta experienta in domeniul psihoterapiei. De-a lungul a zece ani a lucrat în domeniul terapiei şi a dobândit competenţe recunoscute în domenii ca terapia ocupaţională/organizaţională, violenţa sexuală, violenţa domestică, siguranţa personală şi problemele de dependenţă. Activitatea sa de bază, înainte de a intra în terapie, a fost de natură socială, lucrul cu tinerii şi ajutarea celor fără locuinţă. În afară de experienţa clinică şi profesională, cei zece ani pe care i-a petrecut în Africa de Sud , îi dau posibilitatea să înţeleagă pe deplin problemele multiculturale şi practicile anti-opresive. Este formator si supervizor in cadrul Asociatiei Romane de Psihoterapie Integrativa, in Psihoterapie Integrativa si Gestalt Terapie, iar diploma in Art-Terapie ii ofera dumneaei posibilitatea de a integra elementele specifice acestei abordari in psihoterapie.
Cariera
Membru al Consiliului Marii Britanii pentru Psihoterapie (UKCP),lucrează ca terapeut şi supervizor atât ca angajat cât şi ca liber-profesionist. De-a lungul a zece ani am lucrat în domeniul terapiei şi a dobândit competenţe recunoscute în domenii ca terapia ocupaţională/ organizaţională, violenţa sexuală, violenţa domestică, siguranţa personală şi problemele de dependenţă. Activitatea sa de bază, înainte de a intra în terapie, a fost de natură socială, lucrul cu tinerii şi ajutarea celor fără locuinţă. În afară de experienţa clinică şi profesională, cei zece ani pe care i-a petrecut în Africa de Sud , îi dau posibilitatea să înţeleagă pe deplin problemele multiculturale şi practicile anti-opresive.
Activitatea curenta
Trustul de Asistenţă Medicală Secundară din York (NHS Hospital Trust): Manager de personal auxiliar
Terapeut specialist în înlăturarea dependenţelor
Supervizor extern al Agenţiei „Eva – women’s aid” (agenţie care se ocupă de ajutorarea femeilor şi copiilor victime ale violenţei domestice) şi al Organizaţiei “Coatham Housing” (organizaţie ce se ocupă de cei fără locuinţă) (din 2005 până în prezent)
Activitatea anterioara

Agenţia “Alliance Psychological Services” – partener cu funcţii de conducere, terapeut de asistenţă primară, consilier pe probleme de comunitate locală şi plasament
Trustul de de Sănătate Publică (NHS) al Tees şi North East Yorkshire Activitate didactică
Institutul de Pregătire Psihoterapeutică din Scarborough
Profesor suplinitor la Colegiul Darlington (2004 – 2005)
Profesor suplinitor şi animator de grup în cadrul Fundaţiei “CREATE”,
Instructor în formarea adulţilor – Colegiul Terţiar al Teeside
Profesor suplinitor în cadrul cursului de certificare profesională a consilierilor fiind responsabilă de predarea şi evaluarea anuală a studenţilor, potrivitcriteriilor impuse de curs.

Diplome si Certificate

Diplomă în domeniul Consultanţei Organizaţionale – în prezent
Diplomă în Psihoterapia Gestalt – ScPTI (obţinută cu distincţie de merit) 2008
Certificat de absolvire în domeniul Terapiei Comportamentale Cognitive (CBT – Cognitive Behavioral Terapy) 2005
Diplomă în domeniul Supervizării Clinice – Universitatea din York St. John 2005
Certificat de absolvire în domeniul consilierii de grup – Northern Guild for Psychotherapy 2004
Distincţia “City and Guilds Teaching Award 7306” – Colegiul Stockton & Billingham 2003
Master în Consiliere – Universitatea din York St. John 2001
Diplomă în Consilierea Terapeutică – stagiu de pregătire de trei ani în cadrul Northern Guild for Psychotherapy, absolvent 1999
Consilier calificat pe probleme de abuz sexual – Rape & Sexual Abuse Counselling Service din Cleveland
Practician licenţiat în lucrul cu tinerii şi consiliere la domiciliu – Consiliul Local al Cleveland, 1994