|

Dr. Gina Chiriac reprezintă ARPI la conferința internațională „Evolution of Psychotherapy” în America

Dr. Gina Chiriac, psihoterapeut integrativ și supervizor, atestat național și European, în psihoterapie integrativă relațională, președintele fondator al Asociației Române de Psihoterapie Integrativă, este singurul profesionist român invitat să participe la „Evolution of Psychotherapy,” un eveniment de anvergură mondială, organizat de The Milton H. Erickson Foundation.

Organizată în perioada 12 – 17 decembrie, conferința va avea peste 40 de sesiuni, 21 de workshop-uri, 16 discursuri, 14 demonstrații clinice și 12 ore de conversație cu pionieri în psihoterapie.

Recunoscută pentru abordarea sa științifică, relațional-integrativă, inovatoare în domeniul psihoterapiei, Dr. Gina Chiriac este considerată un pilon al comunității psihoterapeuților din România. Invitația sa la conferința „Evolution of Psychotherapy” este o recunoaștere binemeritată a contribuției sale semnificative la evoluția și dezvoltarea acestui domeniu în România. Dr. Chiriac a făcut specializări în California, în hipnoterapie eriksoniană la The Milton H. Erickson Foundation unde a studiat direct cu Jeffrey K. Zeig și în terapie de cuplu la The Couples Institute unde i-a avut profesori pe Dr. Ellyn Bader și Dr. Pete Pearson.

Pe parcursul a 5 zile, se reunesc peste 40 de speakeri, maeștrii psihoterapiei din lume, psihoterapeuți pionieri, cercetători, savanți și fondatori ai marilor școli de formare la nivel mondial, printre care:

  • Daniel Siegel, MD: Co-director al Mindful Awareness Research Center de la UCLA;
  • Cloé Madanes, LIC, HDL: Pionieră și educatoare în terapia familială și strategică;
  • Jeffrey K. Zeig, PhD: Fondator și Director al The Milton H. Erickson Foundation.
  • Dr. Ellyn Bader: CEO-Co-Fondator și Director, The Couples Institute
  • Dr. Daniel Siegel: profesor de psihiatrie la la Școala de Medicină UCLA și co-directorul fondator al Mindful Awareness Research Center de la UCLA, renumit pentru contribuțiile sale semnificative în dezvoltarea conștientizării și în înțelegerea interacțiunilor dintre creier, minte și emoții
  • Dr. Gabor Maté: Autor a patru cărți devenite bestsellers, publicate în douăzeci și șapte de limbi, Gabor este un speaker internațional de renume, foarte căutat pentru expertiza sa în domeniul dependenței, traumei, dezvoltării copilăriei și a relației dintre stres și boală.
  • Dr. Peter A. Levine: dezvoltatorul Somatic Experiencing® și fondator al Institutului Somatic Experiencing® Trauma
  • Dr. Harville Hendrix & Dr. Helen LaKelly Hunt: fondatorii terapiei relaționale IMAGO și a Institutului Imago International Training

Toti acești titani ai psihoterapiei, vor aduce în prim -plan provocările cu care se confruntă sănătatea mintală în prezent și va exista un schimb creativ de informații, bune practici și abordări inovative în psihoterapie!

Comunitatea profesională descrie conferința ca o „oportunitate de aur pentru profesioniștii în sănătate mintală” și o compară cu „Woodstock-ul psihoterapiei”!

O sansa unica pentru cursanții ARPI

Acest eveniment reprezintă o oportunitate remarcabilă pentru profesioniștii din sănătatea mintală de a accesa cele mai recente descoperiri și abordări din domeniu.

Astfel, cursanții ARPI vor avea ocazia de a beneficia de informații , strategii, metode și tehnici de ultimă oră, dobândite și aprofundate la conferință, pe care Dr. Chiriac le va implementa în România în cadrul cursurile susține de Asociația Română de Psihoterapie Integrativă!

Urmăriți-ne pe pagina de facebook www.facebook.com/AsociatiaRomanaDePsihoterapieIntegrativa/ și instagram pentru informații în direct de la conferință!

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *