DR. GINA CHIRIAC, ÎN DIRECT DE LA  MASTERS OF PSYCHOTHERAPY, CALIFORNIA, astăzi despre TERAPIA DE CUPLU cu DR. JOHN GOTTMAN ȘI DR. JULIE GOTTMAN, Co-Fondatori INSTITUTUL GOTTMAN

MASTER OF PSYCHOTHERAPY

În direct!

Pentru români,
SALUTĂRI DIN CALIFORNIA de la Dr. John Gottman și Dr. Julie Gottman

Dr. John Gottman și Dr. Julie Gottman, Co-Fondatori Institutul Gottman, Seattle, Washington, cel mai mare centru de cercetare și educație în domeniul psihoterapiei de cuplu și a psihologiei relaționale, la nivel mondial!

Dr. John Gottman a fost votat unul dintre top 10 cei mai influenți psihoterapeuți din ultimul sfert de secol de către Psychotherapy Networker!

Este Profesor emerit în psihologie la Universitatea din Washington!
200 de articole academice
45 de cărți publicate

Dr. Julie Gottman este un psiholog clinician recunosc internațional, ea este autorul sau co-autorul a 8 cărți.

Soții Gottman au lucrat și au studiat de-a lungul timpului peste 40.000 de cupluri si astfel au indentificat factorii universali care pot prezice cu o acuratețe impresionantă dacă o relație va fi una fericită și de lungă durată. Pe baza acestor date, au dezvoltat soluții, cursuri și workshop-uri prin intremediul cărora cuplurile își pot construi o relație de încredere și intimitate.

În 2021 au fost recunoscuți pentru deceniile de muncă care au revoluționat terapia de cuplu, fiind premiați de Psychotherapy Networker Lifetime Achievement Award în 2021.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *