Dr. Andrew Smith

Formator ARPI

Este Psihoterapeut Integrativ, profesează în Regatul Unit și a fost format inițial de Ken Evans și Joanna Hewitt-Evans. A fost cea mai puternică experiență transformatoare din perioada de formare, rămânând influențat de acest model de integrare. Ulterior, s-a specializat în Terapie Sistemică de Familie, Psihoterapie Developmentală Diadică, Terapie prin Joc, Interviu Motivațional.

Este Supervizor calificat și Doctor în psihologie. A făcut cercetări în domeniul Terapie de Recuperare în Traumă, prezentând ca teză de doctorat o Meta-Analiză a 28 de Sinteze Sistematice.

A participat la variate cursuri și formări, cum ar fi: Curs Profesor Yoga în Tamil Nadu, Masaj Somatic Thailandez, Meditație Budistă, Metodologii de Cercetare și Asistență Socială. Pune mare preț pe programele de formare și consideră că procesul de învățare este un proces care ar trebui să dureze toată viața.

Din expertiza sa, enumerăm: terapia cu cei afectați de procesul de adopție, probleme legate de traumă și stres post traumatic, copii aflați în îngrijire, parenting terapeutic.

Își împarte timpul între a susține conferințe internaționale, consultanță, cercetare, cabinetul particular și munca sa în cadrul Institutului de Servicii de Sănătate Mintală a Copilului și Adolescentului (NHS-CAMHS).

Când nu muncește, Dr. Andrew Smith cântă la harpă și pictează portrete. Locuiește în Glastonbury, centrul spiritual al Regatului Unit.