50 DE PUNCTE CHEIE SI TEHNICI DE INTERVENȚIE PRIN HIPNOTERAPIE. ABORDARE INTEGRATIVĂ.

Cauți un program de specializare în hipnoterapie?

Îmbogățește-ți cunoștințele și tehnicile terapeutice cu un curs complex și intensiv de hipnoza în psihoterapia eriksoniană:

Cursul de specializare se realizează sub îndrumarea directă a Dr. Gina Chiriac, unul dintre cei mai respectați profesioniști din domeniu, care s-a format în arta hipnoterapiei sub mentoratul Dr. Jeff Zeig la prestigioasa Fundație Milton H. Erickson din Phoenix, Arizona, SUA.

Având o practică clinică impresionantă cu peste 2.500 de workshop-uri și tabere rezidențiale, cu peste 150.000 de participanți și peste 50.000 de ore de lucru cu clienții în cabinetul de psihoterapie, Dr. Chiriac este în mod incontestabil un specialist în domeniul psihoterapiei.

Programul de specializare se adresează tuturor psihologilor și psihoterapeuților în formare, care doresc să aprofundeze tehnicile hipnoterapiei, să înțeleagă mecanismele subconștientului și să integreze abordări bazate pe ultimele descoperiri din neuroștiințe în practica lor.

Ce beneficii obții:

✔ Înveți experențial: acest program de specializare îți oferă oportunitatea de a învăța prin practică directă

✔ Obții peste 50 de tehnici de intervenție prin hipnoză, pe care le poți aplica imediat în cabinet

✔ Primești caiet cu de lucru pentru fiecare modul: Materialele de lucru detaliate te vor ajuta să înțelegi și să integrezi mai bine informațiile, oferindu-ți suportul necesar pentru dezvoltarea tehnicilor și abilităților specifice.

✔ Dobândești competențe în utilizarea tehnicilor avansate, inclusiv regresie, progresie și imagerie dirijată

✔ Înveți:

tehnici tradiționale de inducție

Tehnici de adâncire a transei

Tehnici de imaginerie dirijată

Tehnici de vizualizare creativă

Tehnici de progresie

Construirea metaforelor și utilizarea terapeutică a povestilor

Rezolvarea problemelor cu ajutorul stării de transă

Cum utilizăm misterul, suspansul și surpriza în modificările emoționale și povestirile metaforice

Înveți cum să modifici conștiința

✅ Procesul de inducție a transei a lui Erikson

De la fixarea atenției la răspunsul hipnotic

✅ Inducția hipnotică prin intermediul relaxării

Manifestările specifice hipnozei și utilizarea lor clinică

Hipnoterapia tulburărilor/persoanelor anxioase

Hipnoterapia persoanelor depresive

Hipnoterapia în tulburările sexuale

✔ Diplomă acreditată ARPI, cu Specializare în Hipnoterapie din Perspectiva Psihoterapiei Integrative

Cursul se ține

LIVE, în București, la ATMA Center

Perioadă  – 5 module/ odată pe lună/ in weekend

Program: Vineri 13:00-18:00, iar Sâmbătă și Duminică 10:00-18:00

Preț modul: 250 euro/modul

*Cursanții psihologi primesc 50 de credite CPR

MODUL 1 – 28-30 Martie 2025

Formator  Dr. Gina Chiriac – Live

MODUL 2 – 25-27 Aprilie 2025

Formator Psih. Adrian Beu – Live

MODUL 3 – 29 Mai – 01 Iunie 2025

Formator Dr. Foojan Zeine – Online

MODUL 4 – 19-21 Septembrie 2025

Formator M.S. Carmen-Iolanda Clenciu – Live

MODUL 5 – 24-26 Octombrie 2025

Formator Dr. Gina Chiriac – Live

Module și conținut:

Modulul 1: Noțiuni de baza în Hipnoterapie. Neurobiologia hipnozei

Modulul 2: Identificarea programelor inconștiente și a scenariului de viață. Tehnici de imagerie dirijată

Modulul 3: Copilul interior și activarea resurselor. Utilizarea metaforei terapeutice

Modulul 4: Aplicații clinice și intervenții avansate ale hipnoterapiei în sănătatea mintală

Modulul 5: Hipnoterapia în era tehnologiei: aplicații ale neuroștiinței, modificarea undelor cerebrale ale creierului, meditația și mindfulness

În situația în care, din motive obiective, nu puteți participa la un modul, contravaloarea acestuia trebuie achitată. Veți primi materialele aferente cursului, dar pentru recuperarea tematicii, va fi necesară participarea dumneavoastră cu umătoarea serie. Diploma de finalizare a studiilor se poate elibera doar după ce au fost susținute prin prezență toate cele cinci module.

Nu se poate participa selectiv doar la un singur modul.

Tehnicile învățate pot fi folosite în cabinetul personal, cât și în instituțiile de stat.

Psihologii și psihoterapeuții înscriși vor studia tehnici și metode practice de hipnoză și hipnoterapie, cât și metode de activare a resurselor clienților, folosind tehnicile de conștientizare, din neuroștiință.

Cursul va fi specific integrativ, relațional și vor exista metode de diagnostic și intervenție specifice.

Dincolo de tehnica și teorie, acest curs vă oferă o oportunitate de a vă transforma practica și de a vă aprofunda cunoștințele în arta hipnoterapiei.

 Sub îndrumarea directă a Dr. Gina Chiriac, veți avea acces nu doar la informație, ci și la experiența practică și la intuiția terapeutică care pot fi transmise doar prin interacțiunea directă cu un expert în domeniu.

Locurile sunt limitate! Rezervă-ți locul acum!

🖊Înscrierea se face prin trimiterea documentelor pe adresa de 📨 inscrieri@psihoterapieintegrativa.ro.
☎ 0745206356

Te așteptăm cu drag!

.

Înscrierea se face prin transmiterea documentelor la adresa: inscrieri@psihoterapieintegrativa.ro

Documente necesare:

–  Carte de Identitate – Copie

–  Atestat de Libera Practica (daca este cazul)

– Diploma de Licență

–  Certificatul de nastere – Copie

– Certificat de casatorie/divort, daca este cazul – copie.

Se menționează în email: Nume, Grupa, Program de Specializare în Hipnoterapie.

🖊Absolvenții acestui curs obțin certificat de specializare în hipnoterapie.

De asemenea, este foarte important să completezi și formularul de mai jos:

 

Te așteptăm cu drag la curs!

Cum M-a Ajutat Specializarea să Întăresc Relațiile cu Clienții și să Mă Descopăr Pe Mine Însumi

„Specializarea mi-a adus mai multă siguranță, am înțeles că trauma nu poate fi privită secvențial și este nevoie de toate perspectivele pentru a lucra cu clientul.
Iar faptul că am dobândit siguranța asta îmi permite să fiu mai prezentă în relație cu clientul. Din punct de vedere personal mi-a adus în lumină emoții și evenimente pe care am nevoie să le integrez și să lucrez în terapia personală, mai multă prezență și curiozitate în relație cu corpul meu.”
Andronic Cecilia

Specializarea în Lucrul cu Trauma M-a Transformat ca Terapeut

„Această specializare în lucrul cu trauma este pentru mine o celebrare a mea ca terapeut, o trecere profesionistă la următorul nivel de profunzime, așa cum performanța din mine are nevoie: cu structură, cu emoție, cu corp, cu integrare, cu verbalizare, cu practică, din teorie descompusă și demonstrată în lucrul efectiv. Toată partea de safety pe care am simțit-o de când a fost creată, la primul modul, îmi este resursă și model în lucrul cu trauma. Aș putea spune că am înnobilat procesul terapeutic cu tot ce am descoperit în această specializare că este lucrul cu trauma. ❤🙂 Este o clarificare și o bază solidă de la care pot construi în cabinet, prezent, profesionist, conținător și în siguranța că știu ce fac.”
Oana Grădinaru

Recunoștință și Evoluție

„Am avut onoarea de a face această specializare, absolut necesară oricărui psihoterapeut, cu cei mai buni formatori. Am primit cele mai prețioase informații, am primit structură și claritate, conținere și empatie. Sunt recunoscătoare pentru absolut fiecare minut petrecut în această specializare! Felicitări pentru inițiativă și pentru ceea ce ați adus în fața cursanților, dragi formatori!”
Dana Cocîrță

„Mă simt foarte onorată că am făcut parte din prima promoție a celor care au absolvit această specializare în psihotetapia traumei și le mulțumesc cu multă iubire și recunoștință creatorilor acestui program, Coralina și tuturor celorlalți formatori geniali care m-au însoțit în acest proces. Simt că la această specializare am primit o mulțime de resurse foarte utile în lucrul cu trauma, mai întâi pe plan personal, iar mai apoi profesional, acolo unde ceea ce am lucrat eu cu mine devine ceea ce Carl Rogers numea ,,Stradivarius-ul terapiei.”
Iulia Scutaru

„Sunt extrem de recunoscătoare că am urmat acest curs de specializare în lucrul cu trauma din perspectiva psihoterapiei integrative, care a avut un impact deosebit de important asupra personalității mele, atât la nivel personal, cât și la nivel profesional. Am avut parte de niște mentori pe care îi admir cu toată fascinația, atât academic, cât și practic, ca interacțiune umană. S-a creat o relație foarte frumoasă, vindecătoare, plină de siguranță între toți participanții la curs, inclusiv și cu formatorii…. Abia aștept oportunitatea să continui această interacțiune prin specializare la alte subiecte la fel de interesante și importante!!!”
Bulat Elena

„Fiecare om își dorește la un moment dat în viată să “creeze” o poveste de succes. Fie că este pe plan personal, familial sau social, cu toții ne dorim să izbândim. Această dorință poate apărea mai devreme sau mai târziu. Povestea mea de succes a început mai târziu, după mulți ani de experiență în învățământ și a fost propria mea alegere. Mă consider norocoasă pentru că am avut inspirația și puterea să mă îndrept cu toate forțele către ceea ce am simțit că pot face cu succes și anume să îmbin meseria de cadru didactic cu cea de psihoterapeut. Totul a început într-un mod firesc, după o analiză a propriului potențial, fiind ghidată de intuiție și motivație. Am crezut atunci că este o ”chemare” strict profesională, bazată oarecum pe calități native. În timp, mi-am dat seama că era, de fapt, un scop personal. Dorința de autocunoaștere, preocuparea față de semeni, dorința de a înțelege mai bine viața și suferința proprie, m-au determinat să aleg psihologia. Îmi doream să mă dezvolt, să mă înțeleg pe mine, să accept ce nu pot schimba, să fiu de ajutor celor care au nevoie. Începutul studiilor a fost plin de speranță, responsabilitate și încredere. Acest demers nu a fost întotdeauna ușor, au existat diverse obstacole, uneori și eforturi financiare, dar investiția în cunoaștere merită orice sacrificiu. Căutarea mea s-a oprit la ARPI față de care îmi exprim recunoștința și bucuria. Seriozitatea, profesionalismul și entuziasmul formatorilor m-au atras și m-au entuziasmat și pe mine. Astfel, a început cea mai frumoasă călătorie profesională și personală din viața mea de până atunci. Și e doar începutul.
Urmează un drum greu, dar pe care o să-l urmez cu dragoste și pasiune. Prin ,,Specializarea în lucrul cu trauma din perspectiva psihoterapiei integrative”, am reușit să-mi depășesc condiționările vechi, să accept o schimbare, să am o mentalitate deschisă spre cunoaștere, autocunoaștere și învățare și, din punct de vedere profesional, să cunosc modalități noi de abordare legate de următoarele aspecte: Resemnificarea evenimentelor traumatice de tipul: accidentelor, căzăturilor, loviturilor, traumelor medicale, tehnici și metode specifice psihoterapiei integrative din perspectiva neuroștiințifică în lucrul cu trauma – mindfulness, Principii de intervenție în psihoterapia traumei la copii și adolescenți, intervenții terapeutice pentru antrenarea rezilienței copiilor, traumele de dezvoltare din perspectiva psihoterapiei integrative, Tehnici de intervenție în lucrul cu trauma din perspectiva neuroștiinței. Toate acestea mi-au adus o plus-valoare la ceea ce eram, ceea ce mă duce cu gândul că, impactul muncii mele de ,,vindecare prin cuvânt” în cadrul comunității ca viitor psihoterapeut va fi inestimabil.”
Adela Popescu

„Recomand cu încredere cursul de Traumă pentru a face diferența dintre profesioniști și diletanți.”
Victorița Cuturlui

Atentie: Nu se poate participa selectiv doar la un singur modul.

În cadrul cursului nu se oferă puncte de credit pentru modulele realizate. Tehnicile învățate pot fi folosite în cabinetul personal, cât și în instituțiile de stat.

Psihologii și psihoterapeuții înscriși vor studia tehnici și metode practice de lucru cu trauma, cât și metode de activare a resurselor clienților, folosind tehnicile de awareness, din neuroștiință. Astfel, terapeuții vor putea învăța impactul traumei, stresului, anxietatii asupra creierului și ce tehnici de intervenție să aplice, pentru a-i aduce pe clienți într-o stare dehomeostază.

Cursul va fi specific integrativ, relațional și vor exista metode de diagnostic și intervenție specifice.

Se vor preda tehnici de analiză și observare, tehnici relaționale, tehnici de mindfulness și psiho-somato-terapie în lucrul cu trauma, sindromul post-traumatic, răni emoționale și traume complexe.