CONFERINTA ANUALA A ASOCIATIEI EUROPENE DE PSIHOTERAPIE INTEGRATIVA

[vc_row][vc_column][vc_column_text css=”.vc_custom_1531899239112{margin-bottom: 0px !important;}”]

,,Rădăcinile și darurile psihoterapiei integrative’’

Comitetul ceh local de organizare al Asociației Europene de Psihoterapie Integrativă este încântat să vă găzduiască anul viitor la Praga, în inima Europei. Vă invităm cu plăcere la conferința „Rădăcinile și darurile psihoterapiei integrative” – a 9-a Conferință a Asociației Europene de Psihoterapie Integrativă.

Tema conferinței este inspirată de sintagma care spune că Praga este inima Europei. Suntem curioși ce este în inima – în centrul psihoterapiei integrative. Credem că bazele pe care psihoterapia integrativă s-a format, pe de o parte și darurile pe care le poate oferi, pe de altă parte, sunt inima autentică a psihoterapiei integrative.

De aceea vrem să ne uităm mai aproape la „rădăcinile și cadourile psihoterapiei integrative” în cadrul conferinței noastre.

[/vc_column_text][mk_image src=”http://psihologie.limedesign.ro/wp-content/uploads/2018/07/prague-700×472.jpg” image_size=”full” align=”center”][vc_column_text css=”.vc_custom_1531899294282{margin-bottom: 0px !important;}”]

Care sunt bazele psihoterapiei integrative?

Credem că focusarea asupra competențelor psihoterapiei poate răspunde la această întrebare.

Care sunt darurile psihoterapiei integrative?

Suntem curioși ce avantaje ale psihoterapiei integrative găsesc psihoterapeuții și practicienii de vârf în practica actuală de psihoterapie, cercetare și formare.

Așteptăm cu nerăbdare prezentările dvs. și, de asemenea, discuțiile colective neoficiale care vor urma.

Conferința se va desfășura în spațiile istorice ale Universității Charles, la numai câțiva metri de Podul Carol și Castelul Praga. Locația conferinței este o oportunitate pentru un program social bogat.

Praga, capitala Republicii Cehe, este unul dintre cele mai impresionante orașe istorice din lume. Monumentele sale bine conservate reprezintă de mai bine de 1000 de ani dezvoltarea culturală în Europa Centrală. Praga este cunoscută pentru locațiile sale istorice și oferă nu numai bijuterii istorice și arhitecturale, ci și o gamă largă de teatre, muzee și săli de concerte. Există, de asemenea, restaurante minunate pentru a savura mâncăruri tipice cehe și, în special, berea tradițională cehă.

Vă invităm cu drag la conferință în orașul frumos și istoric din Praga!

Detaliile complete aici.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.