Bun venit în anul universitar 2021

Dragi cursanți,

Vă mulțumim că ați ales cursurile Asociației Române de Psihoterapie Integrativă și dorim să vă urăm “Bun venit!” pe acest nou drum al descoperirii tainelor psihoterapiei și dezvoltării personale.

Ne bucurăm că și în acest an ați ales să studiați  împreună cu noi  și ne dorim ca abordarea experiențială, integrativă, pe care formatorii noștri o oferă, să vă formeze o viziune nouă, amplă, despre tratamentul psihoterapeutic și această metodă de lucru să devinâ fundamentul întregii voastre activități profesionale!

Programul formativ este conceput și predat la nivel european, iar materialele de studiu utilizate în cadrul cursurilor sunt traduse din literatura internațională de specialitate prin editura proprie.

Printr-o experiență de învățare în care noțiunile teoretice sunt integrate cu cadrele de psihoterapie practică, împreună cu modulele de dezvoltare personală relațională, centrate pe nevoile fiecăruia dintre voi, se construiește un mediu optim de dezvoltare și invățare la care participăm cu toții, cursanți și profesori!

Formatorii și supervizorii ARPI, cu numeroase specializări în Marea Britanie, Statele Unite, Europa, cu peste 20 de ani experiență în lucrul cu pacienți, vă vor împărtăși din cunoștințele lor oferindu-vă astfel posibilitatea de a învăța nu doar teoretic ci și de a lucra direct în propriul vostru proces psihoterapeutic.

În modulele de formare și supervizare veți învăța  tehnici specifice integrative, în care relația terapeutică devine creuzetul transformării personale și model pentru întreg sistemul relațional din viața personală, tehnici de abordare holistică a vieții intra-psihice, tehnici specifice integrative de hipnoterapie și mindfulness, tehnici de rezolvare creativă a problemelor copiilor și adulților, metode de rezolvare a conflictelor și a traumelor, tehnici de vindecare psihosomatică, metode de gestionare a stresului, atât de necesare în această perioadă prin care trecem.

Deorece ARPI este acreditată național de Colegiul Psihologilor din România, la finalul ciclului de învățare, veți primi și DIPLOMA de absolvire ARPI cu care mergeți la CPR ȘI PUTEȚI OBȚINE atestatul de liberă practică cu care vă puteți deschide cabinet de practică a psihoterapiei.

La nivel european ARPI ESTE ACREDITATĂ de către EAIP și astfel drumul vostru către o dezvoltare profesională de durată este deschis, atât în țară cât și peste hotare.

La cursurile ARPI participă cursanți din România, Belgia, Franța, Marea Britanie, Germania, Suedia, Austria, Rusia, Republica Moldova, Țările de Jos, Indonezia și Statele Unite ale Americii.

Mulțumim încă odată ca ați ales să învățăm împreună cum să aducem liniștea, pacea și armonia în sufletele oamenilor cu ajutorul Psihoterapiei Integrative, o profesie atât de provocatoare și fascinantă!

Mult succes,

Echipa ARPI

Similar Posts