pozagina

Anul 2014  este an bogat in evenimente terapeutice, asa ca, pentru a avea o viziune cat mai ampla si mai complexa a workshopurilor si taberelor  la care urmeaza sa participati, va facem cunoscut modul de desfasurare, inclusiv datele acestora.

Incepem cu taberele  organizate in Romania si foarte curand anuntam Normandia si workshopurile.

 

 

cora siteAceste tabere si woorkshopuri fac parte din programul de formare si sunt creditate corespunzator.   

Datele pentru aceste tabere sunt urmatoarele: 12-16 martie 2014

                                       27-31 august 2014

                                       29 oct-2 noiembrie 2014

 

 

cepoi

Tabarele vor avea un program rezidential (locuit si lucrat in aceeasi locatie).

Programul de lucru este specific taberelor rezidentiale.

​Aceasta forma de terapie implica o dinamica de grup specifica si o interactiune a participantilor si in alte cadre de lucru, decat cele cu care suntem obisnuiti in formare.

Se va lucra utilizandu-se tehnici din psihoterapie integrativa, folosindu-se interventii si tehnici specifice gestalt-terapiei, terapiei corporale,  hipnoza eriksoniana(mai ales in in psihoterapia abuzurilor si a traumelor sexuale), elemente legate de stadiile de dezvoltare si intimitate, imagine de sine, imaginea corporala si sexualitatea.

Se va lucra cu rezistentele si manifestarea introiectiilor, a proiectiilor in cuplurile heterosexuale, vom discuta si despre cuplurile formate din parteneri de acelasi sex.

Vom aborda din perspectiva psihoterapiei integrative fazele prin care trece un cuplu, incepand de la construirea intimitatii pana la trairea senzatiilor de orgasm; vom invata tehnici pentru reactivarea senzorialitati (gesturi, priviri, mimica) si a atractiei, tehnici de amplificare a trairilor specifice actului sexual.

Vom structura aceste materiale in trei tabere rezidentiale, fiecare dintre ele avand in prim-plan o anumita abordare:

  • Tabara de 5 zile de primavara, la munte, in localitatea Zarnesti din judet Brasov.

Tabara va avea loc in perioada 12-16 martie 2014,

Formator: Gina Chiriac, impreuna cu psih Coralina Chiriac, psih Stefan Cepoi.

Tema workshopului este : Cuplu si sexualitate. Metode si tehnici de lucru utilizate in psihoterapie integrativa. Abordare psihosomatica.

  •  Tabara de 5 zile de vara, la mare, in localitatea Constanta.

Tabara va avea loc in perioada 27-31 august 2014

Formator: Gina Chiriac, impreuna cu psih Coralina Chiriac si psih Stefan Cepoi.

Tema workshopului este : Cuplu si sexualitate. Metode si tehnici de lucru utilizate in psihoterapie integrativa. Aplicatii ale hipnozei eriksoniene, relaxare, tehnici de respiratie si dinamizare, tehnici de somatoterapie.

  •  Tabara de 5 zile de iarna, la munte, in localitatea Zarnesti din judet Brasov.

Tabara va avea loc in perioada 29 octombrie-2 noiembrie,

Formator:  Gina Chiriac, impreuna cu psih Coralina Chiriac si psih Stefan Cepoi.

Tema workshopului este : Cuplu si sexualitate. Metode si tehnici de lucru utilizate in psihoterapie integrativa. Patternuri relationale, credinte limitative, tehnici de art-terapie si de somatoterapie

In fiecare tabara voi lucra terapie individuala, pe aceasta tema, cu participantii care vor dori si veti putea invata prin experienta directa cum anume veti aplica aceste tehnici in cabinet.

 ​Costul unei tabere va fi de 220 euro.

Diploma pe care o veti primi va atesta participarea la acest eveniment, specializarea in terapia de cuplu  si numarul de credite aferent.